Home » Zonnebrillen trends || Deze matchen met een hooroplossing!

Zonnebrillen trends || Deze matchen met een hooroplossing!

Janneke
749 Weergaven

Het kiezen van de juiste zonnebril kan best een uitdaging zijn. Zonnebrillen komen in alle soorten en maten voor. Daarbij is het belangrijk dat de glazen groot genoeg zijn, zodat ze jouw hele oog beschermen. En wanneer je een cochleair implantaat of een hoortoestel draagt, moet hij naast leuk vooral ook goed samen gaan met jouw andere accessoire achter het oor! En dat is soms echt even passen! Ben je toe aan iets nieuws? Bekijk dan de zonnebrillen trends van deze zomer en welke goed met een hoorhulpmiddel matchen!

Uiteraard zie je elk jaar de standaard soorten zonnebrillen zoals de wayfarer, aviator en cat-eye zonnebrillen terugkomen. Zonnebrillen zijn soms echt aan mode onderhevig niet voor niets dat de zonnebrillen trends ieder jaar wisselen! Toch is het superbelangrijk dat de zonnebril goed matcht met een hoortoestel. Ik kies daarom voor een niet te zware bril. Als ik iets vervelend vind, is dit het op en af doen van de zonnebril, omdat je hoortoestel dan meestal zal kraken. Dit komt omdat de pootjes de microfoon raken. En dit wil je dus zo min mogelijk! Zeker niet tijdens het dragen. Dus voor de pootjes geldt; hoe dunner, hoe beter dit vaak past met jouw hoortoestel. Let hier dus ook zeker op wanneer je een zonnebril gaat aanschaffen. Doe de bril een paar keer op en af, beweeg je gezicht, zodat je goed kunt ervaren of de pootjes niet steeds langs het hoortoestel gaan. Het kan soms lastig zijn om zonnebrillen online te bestellen, maar zo kun je ze juist ook weer in alle rust even uitproberen.

1# Piloot

Oftewel de Aviator! Hij gaat al vele jaren mee, grote kans dat dit model volgend jaar dus ook prima kan! Deze heeft eigenlijk altijd wel een plekje bij de zonnebrillen trends. Ideaal om samen met hoortoestellen te dragen, want de pootjes zijn bijna altijd smal en passen daarom perfect in combinatie met een hoortoestel achter het oor!(bij bol.com v.a. €19,95)

oversized zonnebril

2# Oversized

En dat kan best een uitdaging zijn zo samen met een hoortoestel. Een oversized zonnebril wordt ook wel een ‘shield’ of ‘groovy’ zonnebril genoemd en kent zijn oorsprong in de jaren 80. Toch zijn er ook zeker wel zonnebrillen die mega zijn met een dun pootje, maar het zal wel even zoeken zijn! Rond, vierkant, metaal of juist van kunstof, the bigger the better! (Guts & Gusto €19,95)

zonnebril rond

3# Rond

Past bijna bij ieder gezicht en daarom zie je hem ook vaak terug! De ronde zonnebril! Zowel voor mannen als voor vrouwen en vaak met een smal pootje, waardoor hij goed langs het hoortoestel schuift! Ook leuk met een koordje! Kijk voor meer ronde brillen op zonnebrillen.com. 

zonnebril

4# Wayfarer

De wayfarer-zonnebril is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Staat best wel een beetje cool, maar past ook prima bij een casual look. En ik ben er zelf erg blij mee! Deze zijn wederom unisex! (o.a. te koop bij zonnebrillen.com

5# Miauw

Blijkbaar jaren weggeweest uit de mode, maar ik ken hem zeker nog wel van een tijd terug. Deze look staat zeker niet iedereen en je moet er wel het juiste hoofd voor hebben! Uiteraard zijn deze cat eye zonnebrillen ook met een dun pootje te vinden. Wat vind je van deze? (met dun pootje van Polaroid €40,95 bol.com)

Kies wat (bij jou) past !

Waar je voor kiest dat is natuurlijk persoonlijk. Wanneer je een hoortoestel of een cochleair implantaat draagt, moet de bril naast leuk staan, ook goed passen. Neem daar echt even de tijd voor. Daarnaast ben ik dol op brillenkoordjes. Wanneer ik de zonnebril even af doe, hoef ik deze niet op mijn hoofd te zetten. Dat voorkomt het schuren van de pootjes langs de microfoon van de toestellen. En staat meteen ook lekker zomers!

Wellicht heb jij nog tips of ideeën? Je kunt ze hieronder delen, zodat een ander er weer iets aan kan hebben!

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten