Home » Coaching

Coaching

Bryan Brinkman

Hey jij!
Gaan we samen aan de slag?

Wanneer je gehoor anders gaat werken, is het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om goed te kunnen blijven functioneren. Als je een hooruitdaging hebt is het belangrijk om te weten wat jij hiervoor nodig hebt om zo goed mogelijk in balans te blijven. Dat is een uitdaging! Veel mensen hebben geen idee wat voor impact gehoorverlies op je leven kan hebben. Toen ik zelf vijf jaar geleden plotseling slechthorend werd, snapte ik niet waarom ik zo moe bleef, prikkelbaar werd als we uiteten gingen en uitgeput was na een dag werk. Ik verstond de ander toch nog? Ik onderging daarna nog diverse operaties en moest naast herstellen, ook opnieuw ontdekken wat ik nodig had om goed te kunnen blijven functioneren! Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen!

Ben je hierin nog zoekende, dan kan het hard werken zijn. Vaak is het onduidelijk welke mogelijkheden er zijn. Met de juiste aanpassingen kun je al snel verandering merken! Als coach kijk ik daarin graag met je mee! Ik bied zowel online als keukentafel gesprekken aan. Hierin pas ik naast mijn professionele ook mijn persoonlijke kennis toe. Daarnaast kun je ook kijken bij de training Zelfleiderschap, die speciaal ontwikkelt is voor mensen met een hooruitdaging!

Wil je meer weten? Of in contact komen? Stuur mij dan een berichtje via het contact formulier of naar janneke@hoorstyle.nl.

Coaching

Pakket 1

  • Gratis en vrijblijvende intake als kennismaking.
  • We kijken samen waar jij tegenaan loopt en waar jij graag verandering in zou willen zien.
  • Online gesprekken zijn ook mogelijk. Op deze manier kun jij zelf het volume van het geluid bepalen of ondertiteling toevoegen.
  • Ik geef een inschatting van het aantal coachingsgesprekken. Gemiddeld 3 tot 6 gesprekken (60 minuten €120,-)
  • Ik bied werkgerelateerde trajecten aan. Hierin kunnen we ook kijken naar werkplek aanpassingen! (Prijs op aanvraag)

Pakket 2

Aan de keukentafel gaan we samen met jou kijken naar jouw steunsysteem. Het helpt je om inzicht te krijgen in waar deze aangevuld kan worden en op welke manier. We doen dit aan de hand van een blokken systeem.  

We bouwen samen jouw leven en hier gaan we over in gesprek. Waar kun je op bouwen? En op wie? Je krijgt meer grip en ideeën over wat er gedaan kan worden. En waar je mee aan de slag wilt gaan.

Meer weten over deze blokken? Dit heet de Yucel- methode. (klik op deze link voor een filmpje met uitleg!)

(Ongeveer 90 minuten + pauze €135)

Trainingen

Zelfleiderschapstraining

In charge komen om je werkgeluk en arbeidskansen te vergroten? 

Deze training is de start van een ontwikkeling, die jouw persoonlijk leiderschap vergroot en waarop jij leert om op de juiste manier richting te geven aan jouw leven en wat jij hierbij nodig hebt. Zelfleiderschap is jezelf persoonlijk aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en vervolgens effectief in te zetten. Deze training voldoet aan alle randvoorwaarden die nodig zijn om met een hooruitdaging deel te nemen. Zowel het programma, de techniek, de lunch, de pauzes, de locatie, de akoestiek, alles is geregeld om je zo goed mogelijk op de inhoud te kunnen focussen!

De training bestaat uit twee losse dagen, met coaching! Deze wordt periodiek aangeboden en is beperkt beschikbaar! Klik op de link voor meer informatie! 

Over mij!

 

 

Ik ben ggz agoog en gedragstherapeutisch werker en ik werk in de zorg als project manager. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Tijdens de coaching zet ik interventies in uit onder meer de cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en gebruik de Yucel -methode. Naast mijn professionele kennis, zet ik mijn persoonlijke ervaring met een hooruitdaging in. 

De gesprekken kunnen online, of bij mij thuis plaatsvinden. Woon je in de buurt van Haarlem, dan kan ik ook naar jou toe komen.