Home » Over mij

Over mij

Janneke

Ik ben Janneke, 37 jaar, slechthorend, moeder van Tijn en Puk. We wonen samen met Jaime en onze hond Keet in Haarlem. Een paar jaar geleden werd er een cholesteatoom in mijn oor ontdekt. Er volgde een aantal operaties aan beide oren. Hierdoor verloor ik een deel van mijn gehoor en werd ik slechthorend. Sindsdien ben ik terechtgekomen in een totaal nieuwe en onbekende wereld. Er is veel onwetendheid over het gehoor en horen. Toch beïnvloedt het je hele leven als je gehoor anders gaat functioneren. Deze pagina is er niet alleen voor mensen met een hooruitdaging, maar ook voor mensen die een slechthorende in de omgeving hebben. Een gesprek voer je immers niet alleen. Door meer kennis en begrip te krijgen en een kleine aanpassing hier en daar kan dit al een wereld van verschil uitmaken in je dagelijks leven.

On the road!

Wanneer je leven plotseling verandert, zul je op zoek moeten gaan naar nieuwe mogelijkheden om goed te kunnen blijven functioneren. Ik wens iedereen een routebeschrijving of in ieder geval een kaart. Dat je zelf al rijdende op deze weg kunt kiezen en kijken welke route jou past. Ik hoop dat mijn website jou hierbij kan helpen! 

Heb je behoefte aan meer ondersteuning? Ik ontwikkel trainingen voor mensen met gehoorverlies en bied coaching aan. 
Klik hier voor meer informatie!

Op de website is het mogelijk om te reageren, zodat jij ook weer tips en ervaringen met anderen kunt delen. Er verschijnen wekelijks nieuwe berichten en onderwerpen. Ik hoop dat je herkenning kunt vinden en dat de zoektocht naar beter horen het waard is of het waard wordt!

Wil je op de hoogte blijven?
Volg mij via Facebook, Instagram, YouTube of Pinterest.

Heb je een opmerking, suggestie of een vraag?
Stuur mij een e-mail of laat een berichtje achter via het contactformulier.