Home » Brillenkoordje man || Handig wanneer je een hoortoestel of CI draagt!

Brillenkoordje man || Handig wanneer je een hoortoestel of CI draagt!

Janneke
482 Weergaven

Wanneer je een hoorhulpmiddel draagt, is het goed om bij de aanschaf van een bril of zonnebril rekening te houden met de combinatie van beide. De pootjes niet te dik, te zwaar of te breed. Daarnaast kan ik je zeker een brillenkoordje aanraden, ook wanneer je geen hooroplossing draagt! Vooral wanneer je een zonnebril of bril tijdens het dragen weleens af doet, kom je met een brillenkoordje minder in de knoop. De brillenkoordje man is geschikt voor alle soorten brillen, van leesbrillen tot zonnebrillen. Het is perfect voor iedereen die graag zijn of haar bril bij de hand heeft, zonder dat deze verloren raakt. Ik ging op zoek naar toffe brillenkoordjes, vooral leuk voor de mannen! Leuk om te kopen of om er eentje cadeau te geven!

Niets zo vervelend als het gekraak van iets wat langs de microfoon van mijn hoortoestellen schuurt. In de zomer draag ik bijna de hele dag door een zonnebril. Tenminste buiten dan. Meestal koop ik ieder jaar een nieuwe, ik kijk online vaak op zonnebrillen.com. Meestal wacht ik op een aanbieding 🙂 Geregeld bungelt die nieuwe zonnebril om mijn nek, wanneer ik hem even af moet doen. Ik draag mijn zonnebril ook vaak op mijn hoofd, maar dan kan deze tegen het microfoontje van mijn hoortoestel aanschuiven en dat vind ik een onprettig geluid. Met deze koordjes is dat geen probleem meer. Hoewel ik ze afwissel, zit er op iedere zonnebril een. En daarin ben ik niet de enige. Naast praktisch kunnen ze ook gewoon heel leuk zijn! Toch zitten niet veel mannen te wachten op kraaltjes en bloemen om hun nek en nylon zwart is ook maar een beetje standaard. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen zijn er leuke te vinden! Zoek je online op brillenkoordje man, dan vind je vaak de standaard koordjes. Dus speciaal voor jullie mannen zes toffe brillenkoordjes die praktisch en leuk zijn. Bijkomend voordeel is daarnaast ook dat je die bril nooit meer kwijt bent! 

Glasses Strap - Sunglass Strap .005

Waarom? Daarom!

  • Praktisch, zeker wanneer je vaker je bril of zonnebril afdoet! 
  • Minder vaak contactgeluid door de pootjes van de bril langs jouw hoortoestellen of cochleair implantaat.
  • Ze zijn ook gewoon leuk! Maken een outfit soms net even meer af, en wat mij betreft mag er best meer aandacht naar de hoortoestellen gaan.

Uiteraard kun je al deze brillenkoordjes gewoon dragen aan jouw bril of aan jouw zonnebril.

Minimalistisch, LIKE it!

Bescherm je bril of zonnebril door dit trendy en modieuze zonnebrilkoord te dragen. Dit brillenkoordje man is UNISEX en dat betekent dat hij zowel door dames als heren kan worden gedragen. Dit zonnebrillenkoord is verkrijgbaar in bruin en zwart. (€24,95 klik voor de link!)

brillenkoord

Het perfecte sport brillenkoord voor met name fietsen, hardlopen, tennis, badminton en andere vormen van (intensieve) beweging. Dit praktische sport brillenkoord is voorzien van stevige siliconen ringen waarmee het koord aan de bril kan worden bevestigd. Door de eenvoudige verstelmogelijkheid bereik je bovendien altijd een optimale pasvorm.  (bij bol.com te koop €5,95)

Subtiel en zeker unisex!

Dit is één van het meest populaire brillenkoordje voor mannen, maar wordt ook door vrouwen besteld en gedragen. De reden hiervoor is dat hij dik genoeg is om stevigheid te bieden maar wel onopvallend genoeg is om niet te veel nadruk te leggen op deze zonnebrillenkoord. Subtiel en mooi! (o.a. te koop bij bol.com)

FietView!

De brillenkoord Levi, want ook brillenkoordjes hebben een naam, is een fijn geregen koord en valt elegant om de nek. De zonnebrilkoord wordt afgewisseld met een zwarte en roestbruine kleur. (€29,95 te koop bij sunny-cords.nl)

Stoer ZILVER!

Wie dacht dit alleen om de pols of nek te dragen heeft het mis! Hij kan dus ook voor jouw zonnebril. De stoere chain brengt extra klasse aan je outfit. Deze rond gevlochten brillenkoord is geïnspireerd op de zilvertrend. (€29,95 sunny-cords.nl)

Ik val niet op!

The good old fashioned one! Die hoort er natuurlijk ook gewoon bij! Vast ook te koop bij jou om de hoek in een winkelstraat, maar uiteraard ook bij bol voor €2,95 kopen mag via het affiliate linkje, hele dozen te koop of gewoon een enkeling! Klik dan hier!

Draag wat past bij jou!

Persoonlijk vind ik niet dat producten specifiek voor mannen of vrouwen moeten zijn. Draag gerust een knalroze bloemetjes koordje, ik houd ervan! Belangrijk is vooral waar jij je comfortabel bij voelt. Alle koordjes zijn praktisch en het is vooral belangrijk dat je geen hinder ondervindt bij het dragen van jouw hooroplossing en bril! En…  wil je graag veel kunnen afwisselen, dan is het ook handig om te kijken naar de koordjes die een haakje hebben. Die kun je snel los klikken, waardoor de rubbertjes op hun plek blijven zitten!

Wellicht heb jij nog tips of ideeën? Je kunt ze hieronder delen, zodat een ander er weer iets aan kan hebben!

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten