Home » Hoortoestellen|| Widex Moment review

Hoortoestellen|| Widex Moment review

Janneke
2.742 Weergaven
Wanneer je last van gehoorverlies krijgt heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren! Ik ontving de Widex Moment voor een review. Gedurende een periode legde ik al mijn ervaringen met de hoortoestellen vast in een filmpje! Mocht jij interesse hebben in de hoortoestellen, of deze zelf gaan uitproberen dan kan deze review jou helpen! Ik hoop dat jij er wat aan hebt!

Door een aandoening aan mijn oren liep ik gehoorverlies op. Waardoor ik moeite kreeg om te kunnen verstaan. Om goed te kunnen blijven functioneren moest ik hoortoestellen gaan dragen. Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Maar waar moet je nou op letten? Ook ik had geen idee. Zeker wanneer jij jouw eerste hoortoestel gaat uitproberen is het echt nog even wennen. En op de reclame komen alle hoortoestellen vaak geweldig uit de test. Toch is dit zeker niet zo. Om tot het juiste gehoorapparaat te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Inmiddels heb ik al diverse merken mogen uitproberen waardoor ik de verschillen goed kan merken. De hoortoestellen draag ik in het dagelijks leven. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Vervolgens leg ik alles vast in een filmpje, zodat jij een compleet overzicht krijgt van de mogelijkheden van deze hoortoestellen.

Deze Widex review is onderverdeeld in verschillende kopjes; vormgeving en kleur, geluid, windruis, muziek, accu en oplaadbaarheid, accessoires, ondersteuning en de app met als laatste een uitblinker! In de uitblinker vertel ik jou wat er voor mij uitspringt! En voor deze Widex review vond ik het niet makkelijk om te kiezen…

Om een goed beeld te krijgen testte ik voor de Widex review de hoortoestellen drie maanden uit. Ik kreeg de hoortoestellen te leen via oogvoororen.nl. De Moment komt in dertien verschillende kleuren, ik koos voor knal roze en droeg ze aan beide oren.

widex review

Deze hoortoestellen staan voor het meeste pure geluid wat je kunt beleven. De ontwikkeling van de hoortoestellen is hier volledig op gericht. De Moment heeft verschillende geluidsklasses, waarmee het hoortoestel zich automatisch aanpast aan de omgeving waarin je bent. En hij onthoudt al deze aanpassingen door middel van Arificial intelligence.Β De Widex Moment staat voor een zo natuurlijk mogelijk geluid. Voor mij belangrijk om dat voor deze Widex review goed uit te proberen. De verwerkingsvertraging tussen microfoon en ontvanger wordt teruggebracht tot minder dan 0,5 milliseconde, waardoor de twee geluidssignalen vrijwel tegelijkertijd in het trommelvlies kunnen samenkomen, waardoor een natuurlijkere geluidservaring ontstaat. Maar hoe kun je dat nu zelf ervaren?

Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook echt goed wanneer ik mij in complexe luistersituaties bevind? Wat vind ik van de app en de functies? En waar vind ik dat het hoortoestel in uitblinkt? Je ziet in het filmpje de Widex review hieronder.

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. En het jou inzicht kan geven in welke merken er allemaal op de markt zijn.

Wil je meer over het hoortoestel, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen?

Klik dan even op deze link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten