Home » Signia review|| Hoortoestellen gebruikersreview Signia Styletto

Signia review|| Hoortoestellen gebruikersreview Signia Styletto

Janneke
2.112 Weergaven
Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren! Ik heb de Signia Styletto AX hoortoestellen uitgeprobeerd en ik deel mijn ervaringen in deze review.

Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren! Door een aandoening aan mijn oren werd ik plotseling slechthorend. Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Om tot het juiste gehoorapparaat te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Dit alles leg ik vast in een review en vertel jou meer over mijn ervaring met de hoortoestellen.

Voor deze gebruikersreview heb ik drie maanden de Signia Styletto AX niveau 7 uitgeprobeerd. Ik leende de hoortoestellen via oogvoororen.nl. Ik had de parelmoer kleur met brons en ik droeg ze aan beide oren. Ze zijn super slank en komen in vele verschillende mooie designs. De AX modellen van Signia maken gebruik van twee verschillende processoren. Op deze manier kan de technologie spraakgeluid en omgevingsgeluid van elkaar onderscheiden en apart van elkaar verwerken.

Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook echt goed wanneer ik mij in complexe luistersituaties bevind? Wat vind ik van de app en de functies? En waar vind ik dat het hoortoestel in uitblinkt? Je ziet in het filmpje de Signia review hieronder. Ik deel er mijn ervaringen over het hoortoestel in.

Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. Het is van belang om goed de tijd te nemen wanneer je hoortoestellen uit gaat proberen. En daarnaast ook verschillende merken uit te proberen. Uiteindelijk is dat dé manier om erachter te komen wat voor jou kan helpen als het gaat om hoorondersteuning. SUCCES!

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten