Home » Review Starkey Livio edge ai

Review Starkey Livio edge ai

Janneke
1.890 Weergaven
Slechthorendheid is een onzichtbare handicap en beïnvloedt je hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren!

Om tot het juiste gehoorapparaat te komen test ik diverse gehoorapparaten en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. In deze review test ik drie maanden de Starkey Livio EDGE AI uit. Het hoortoestel heeft verschillende functies. Zo kun je het toestel op afstand door jouw audicien laten instellen, zit er een stappenteller op en kun je ermee bellen. Maar hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook goed in uitdagende luistersituaties?

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt.

Wil je meer over het gehoorapparaat, of de prijs weten? Klink dan even op deze link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten