Home » Gebruikersreview Ruby Oticon

Gebruikersreview Ruby Oticon

Janneke
2.173 Weergaven
Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren!

Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Om tot het juiste hoortoestel te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Voor deze review heb ik twee maanden de Ruby van Oticon uitgeprobeerd. Het is een hoortoestel die binnen de zorgverzekering valt, en dit zie je terug in de prijs.

Oticon staat er als merk bekend om dat zij zich richten op een zo optimaal mogelijk geluid. En ontwikkelt hoortoestellen om aan te sluiten op de verwerking en het begrijpen van geluid in de hersenen. Maar wat voor invloed heeft dit op jouw functioneren wanneer je dit hoortoestel draagt? Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook goed in uitdagende luistersituaties? En wat is het verschil met de hoortoestellen uit het duurdere segment?

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. En het jou inzicht kan geven in welke merken er allemaal op de markt zijn.

Wil je meer over het gehoorapparaat, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen?

Klik dan even op deze link voor meer informatie.

4 Reactie's

Maaike 2 juni 2021 - 13:14

Mag ik jou vragen, heb je er aardig wat op gestreamd gedurende de dag?

Antwoorden
Janneke 2 juni 2021 - 20:44

Ik weet niet wat normaal of gemiddeld is, maar ik bel erover en bekijk filmpjes enz via mijn telefoon. Het hoortoestel is de hele dag gekoppeld aan het hoortoestel! πŸ™‚ Hoop dat je hier wat mee kunt. Groetjes

Antwoorden
Nicole 3 november 2021 - 14:59

Hallo Janneke, heb een vraagje over deze hoortoestellen. Ik krijg ze morgen op proef, wel met batterij. Wat vind jij het prettigst? Oplaadbaar of met batterij?
Ik gebruik ze ook om geluid te streamen via mijn telefoon, bellen, etc.

Antwoorden
Janneke 3 november 2021 - 16:13

Dag Nicole, ik ben super benieuwd naar jouw ervaring straks hiermee. Ik vind zelf oplaadbaar het prettigste, maar dat is echt persoonlijk. Zelf merk ik dat ik er daardoor geen omkijken meer naar heb, en met batterijen (bij een ander hoortoestel) zat ik soms in een situatie zonder. Wellicht goed om even in de gaten te houden hoe vaak je de batterijen straks moet verwisselen? Veel succes met uitproberen!

Antwoorden

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten