Home » Kind|| Met deze toffe beveiligingsclip raak je nooit meer jouw hoortoestel kwijt!

Kind|| Met deze toffe beveiligingsclip raak je nooit meer jouw hoortoestel kwijt!

Janneke
1.374 Weergaven
De nachtmerrie van iedere ouder is denk ik wel de lievelingsknuffel van jouw kind vergeten en daar voor het slapen gaan achter komen. De nachtmerrie van iedere ouder met een kind met een cochleair implantaat of hoortoestellen? Deze verliezen! Ieder kind zal in een driftbui deze eens op de grond gooien, ze afdoen, omdat het niet lekker zit of ze expres verstoppen omdat ze gewoonweg vervelend kunnen zijn. Je kunt het niet voorkomen, maar toch zijn er hele leuke oplossingen om de hoortoestellen of CI van jouw kind te beschermen tegen verlies. De leukste beveiligingsclip voor het hoortoestel van kinderen vind je hieronder!

Beveiligingsclips zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen dat een hoortoestel of cochleair implantaat met een touwtje en een clip bevestigd kunnen worden aan kleding. Op die manier kun je ze minder snel verliezen. Ze zitten immers nog vast aan een hulpmiddel. Handig, want zeker tijdens het sporten, of spelen is dit iets wat kan gebeuren. Bij volwassenen, maar vooral bij kinderen. En hoewel je zou kunnen denken dat je dit toch op zou moeten kunnen merken, is dit zeker niet het geval. Het gebeurt geregeld dat mensen hun hoortoestel aan een tak terug vinden omdat ze aan het tuinieren waren. Laat staan bij kinderen, die in hun eigen enthousiasme en spel hier echt niet mee bezig zijn. Daarnaast wil je ook niet dat ze zich ermee bezig moeten houden. Je wilt immers dat jouw kind ongestoord op het voetbalveld achter een bal aan kan rennen, zonder bang te hoeven zijn deze te verliezen. Want laten we wel wezen, zonder kunnen we echt niet!

Beveiligingskoord met bloem.

Voor kindjes vanaf twee jaar kun je deze super leuke beveiligingskoortjes kopen. Deze uitvoering is voor twee hoortoestellen of voor een cochlear implantaat. De webshop zit in België. Je kunt deze bloem, maar ook andere accessoires voor hoortoestellen en cochlear implantaten hier bestellen.

Deze beveiligingsclip voor het hoortoestel kun je afwisselen!

Anna is moeder van 4 kinderen die slechthorend zijn en hoortoestellen dragen. Vanuit haar eigen ervaring met haar kids heeft zij dit bedrijf opgezet. Ze zag namelijk steeds voor zich hoe haar kinderen telkens de hoortoestellen uit deden. Constant was zij alert of de hoortoestellen nog wel in waren. Vanuit de audicien kreeg ze een beveiligingsclip voor het hoortoestel aangeboden, maar vond deze echt niet mooi, en haar kinderen droegen ze niet met plezier. Bij gebrek aan een keuze, werd de clip gedragen. Daarmee werd ook het idee geboren om het anders te gaan doen. Ze ging zelf aan de slag om clips voor hoortoestellen te maken, die er niet alleen voor zorgen dat je de hoortoestellen niet kwijt raakt, maar die ook gewoon ontzettend stoer zijn om te dragen. Op de clip zelf zit een soort van houdertje, waar je in een handomdraai de magneetbutton op vast kunt klikken. Doordat je verschillende magneetbuttons en koordjes kunt bestellen, kun je heel makkelijk dagelijks kiezen voor een andere button. Bekijk ze op oorclipz.nl.

Beveiligingsclip phonak

Beveiligingskoord met een dierprint.

Voor de allerkleinsten deze super schattige beveiligingsclip voor het hoortoestel met dierenkoppen erop. Want kind is er geen fan van dieren? Ik kan mij voorstellen dat deze bij mijn kinderen in de smaak zouden vallen. Je kunt ze hier bestellen.

Beveiligingsclip superman

Zelf creatief aan de slag met een beveiligingsclip?

Als ik op creatief gebied in de knoop kom, dan kijk ik graag op etsy.nl. En geloof mij, dat komt geregeld voor, want ik heb er de handigheid niet voor. Via deze link kom je terecht op verschillende beveiligingsclips voor hoortoestellen. En wellicht doe je dan ook inspiratie op om zelf aan de slag te gaan!

Oorband als beveiligingsclip voor het hoortoestel!

Naast een beveiligingsclip voor het hoortoestel bestaan er ook beveiligingsbanden. Jouw kind draagt deze op het hoofd, waardoor de hoortoestellen nog steviger vast zitten. Zeker bij sporten super handig! Je kunt uit verschillende materialen kiezen!  Zie hier welke dit zijn. 

Veiligheid staat voorop!

Ieder kind is anders. Aan jou als ouder dus ook om te beoordelen wat jouw kind aankan. Dit is uiteraard niet leeftijd gerelateerd. Geef het product nooit mee in bed of in de wieg en controleer het altijd op loszittende of beschadigde onderdelen. 

De angst om hoortoestellen kwijt te raken is heel herkenbaar. En ik kan mij voorstellen dat je zowel als ouder maar ook als kind profijt kunt hebben bij deze beveiligingsclip voor het hoortoestel van jouw kind.

Wellicht heb jij nog tips of ideeën? Je kunt ze hieronder delen, zodat een ander er weer iets aan kan hebben!

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten