Home » Gebruikersreview Oticon More

Gebruikersreview Oticon More

Janneke
2.436 Weergaven
Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren!

Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Om tot het juiste hoortoestel te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Voor deze review heb ik twee maanden de More van Oticon uitgeprobeerd.

Oticon staat er als merk bekend om dat zij zich richten op een zo optimaal mogelijk geluid. De Oticon More is het eerste hoortoestel met ‘Deep Neural Network’ (DNN). Een nieuwe technologie van Oticon die het brein ondersteunt en het op de meest natuurlijke en effectieve manier laat werken. Het hoortoestel geeft het brein toegang tot wel 12 miljoen levensechte (real-life) geluidsscènes en is in staat om alle geluiden van de wereld te herkennen. Het toestel is erop ontwikkeld om goed te functioneren binnen complexe luisteromgevingen, zoals een druk feestje, een binnenspeeltuin of restaurant.

Wat voor invloed heeft dit op jouw functioneren wanneer je dit hoortoestel draagt? Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook echt goed in uitdagende luistersituaties?

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt.

Wil je meer over het hoortoestel, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen? Klik dan even op deze link voor meer informatie.

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. En het jou inzicht kan geven in welke merken er allemaal op de markt zijn.

Wil je meer over het hoortoestel, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen?

Klik dan even op deze link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten