Home » Hoortoestellen review|| Signia Pure Charge&GO

Hoortoestellen review|| Signia Pure Charge&GO

Janneke
1.643 Weergaven
Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren! Om hier meer inzicht in te geven maak ik hoortoestellen reviews, hieronder kun je op het filmpje klikken om mijn ervaring met deze hoortoestellen te zien.

Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Om tot het juiste gehoorapparaat te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Voor deze hoortoestellen review heb ik drie maanden de Signia Pure AX Charge & Go 7 uitgeprobeerd, ik had de witte variant en ik droeg ze aan beide oren. De AX staat Augmented Xperience (AX) platform.

De belangrijke geluiden zoals spraak wordt los gemaakt van omgevingsgeluiden. Door op deze manier de geluiden te verwerken heeft dit een positief effect op spraakverstaan.

Verstaan is niet altijd eenvoudig en afhankelijk van verschillende
factoren. De hoeveelheid mensen die tegelijkertijd aan het woord zijn, akoestiek en achtergrondgeluiden. Hoewel ik zelf altijd rekening houdt met waar ik mij bevind op plekken om goed te kunnen verstaan en gebruik maak van goede hoorondersteuning is dit voor mij geregeld een uitdaging.

Deze hoortoestellen ontrafelen al deze geluiden, zodat je makkelijker kunt concentreren op wat je wilt horen.

Zelf ben ik deze toestellen gaan testen toen ik net een baby had gekregen. Hoewel ik ook veel thuis was, waren er genoeg luister uitdagingen en heb ik veel ondernomen buiten de deur! Ik heb de hoortoestellen in diverse complexe luistersituaties uitgeprobeerd. Daarnaast probeerde ik in die situatie een aantal dingen uit om te kijken of dit van invloed was. Zo ben ik in een restaurant op verschillende plekken aan het tafeltje gaan zitten om te kijken of dit uitmaakte voor de ervaring van mijn gesprek.

Uiteraard heb ik dit uitgetest in verschillende situaties. Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook echt goed wanneer ik mij in complexe luistersituaties bevind?Β 

In deze onafhankelijke hoortoestellen review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. En het jou inzicht kan geven in welke merken er allemaal op de markt zijn.

Wil je meer over het gehoorapparaat, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen?

Klik dan even op deze link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten